Onderzoek “SMAAKBOULEVARD”

De eerste smaakboulevard, foto van Menno Herstel

De eerste smaakboulevard, foto van Menno Herstel

Het team van Food Night onderzoekt of er onder bewoners van Nieuw-West animo is voor een foodmarket. Een plek waar je kunt genieten van vers bereid eten, je eetboodschappen kunt doen of (lekker makkelijk) een of meer heerlijke hapjes kunt kopen voor thuis. Het idee voor een echte markt ontstond vorig jaar september. Toen werd  aan de oever  van de Sloterplas de eerste Food Night georganiseerd. Succesvol, want de eerste editie trok meer dan 3000 bezoekers. De plek inspireerde de organisatie alvast tot een nieuwe naam voor de markt: SMAAKBOULEVARD

Een SMAAKBOULEVARD  in de herhaling is een goed idee.  Dat hebben we na september al van veel mensen gehoord vertelt een van de initiatiefnemers,  Suzanne Mol.Mensen hebben genoten van het eten, de locatie en muziek en kijken uit naar een vervolg.  Maar misschien hoeft het niet te blijven bij een jaarlijks evenement.  Daarom doen we nu een haalbaarheidsonderzoek.  Een onderdeel daarvan is dat we van de mensen die hier wonen willen weten of zij een SMAAKBOULEVARD  een goed idee vinden.

Deze en  andere vragen legt de organisatie dan ook de komende tijd  voor aan de bewoners van Nieuw-West. We  zijn binnenkort  met een vragenlijst te vinden op o.a.  het Osdorpplein, Plein 40-45 en het Sierplein. Daarnaast hebben we de  vragen online gezet. Zo hopen we dat veel mensen hun mening geven.

Heeft u  behoefte aan een plek waar je alles op het gebied van lekker eten kunt krijgen?  Misschien  wel  je verse boodschappen kunt doen? Het weekend kunt vieren met vrienden of met het hele gezin betaalbaar kunt eten?  Kortom  hoe denkt u over een echte smaakboulevard,   waar je  meer dan eens per jaar naartoe gaat?  Neem dan  5 minuten de  tijd  om op www.smaakboulevard.nl  uw mening te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.