Onderdelenbeurs Fiat 500 club 🗓 🗺

Automotive Bedrijven Haarlemmermeer Noord
Fiat gebroeders Haaker Map

Zaterdag 1 februari 2020 – Badhoevedorp

De 36e onderdelenbeurs; één van ons langstlopende clubevenementen. Voorheen nog wel eens “onderdelen RUILmarkt” genoemd, omdat veel onderdelen eenvoudigweg werden geruild met andere clubleden, en dat kan natuurlijk nog steeds. Na enkele jaren in het oosten van het land is de beurs weer voor de 2e keer terug in de Randstad. Er is een gezellig zitje met koffie, broodjes en soep. Verder een ratjetoe aan kraampjes met oude en nieuwe onderdelen. Natuurlijk is ook onze de Fiat 500 Club, clubshop aanwezig met veel Fiat 500 producten. Verder is de Technische Commissie aanwezig om, onder andere aan de hand van een opengewerkt motorblok, technische vragen te beantwoorden. Aan het einde van de beurs is er weer de traditionele loterij met veel handige, leuke en lekkere prijzen.

Fiat Garage Haaker in Badhoevedorp is gastheer van de 500 Club. Ze vinden het een eer de club weer te mogen ontvangen met de Onderdelenbeurs. Denk nu niet dat de onderdelenbeurs alleen gevuld is met professionele handelaren. Ook particulieren van de club staan er met onderdelen.

Kom je als bezoeker?
De deuren gaan om 10.00 uur open. Zo hebben de standhouders de tijd hun spullen uit te stallen. De entree voor leden bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

De onderdelenbeurs begint om 10.00 uur. Uiteraard zijn er ook meerdere bedrijven en leveranciers aanwezig die Fiat 500 spullen verkopen. Dus kom naar Badhoevedorp om nu je (nieuwe) onderdelen en plaatwerk aan te schaffen.

Tot ziens bij:
De gebroeders Haaker
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp