Once upon a time Disneymarkt 🗓

Haarlemmermeer Noord

Zondag 10 november 2019 wordt in Zwanenburg de allereerste Noord-Hollandse Disney markt georganiseerd door de twee Disneyvriendinnen Simone & Lesley.

Simone en Lesley hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen via een Disneyfacebookgroep, en hadden direct een klik. Beiden wonen ook nog eens in hetzelfde dorp en inmiddels hebben ze al heel wat lief en leed met elkaar gedeeld. Regelmatig gaan ze samen op pad, naar Disney(pin)markten en evenementen in Nederland, België en Frankrijk. Tijdens deze tripjes kwam vaak de wens naar voren om een keer zelf een Disneymarkt te organiseren. Daarom hebben ze de krachten gebundeld en de stoute schoenen aangetrokken om deze wens uit te laten komen. En organiseren zij op zondag 10 november de allereerste  Noord-Hollandse Disneymarkt. Standhouders en mede Disneyfans reageerde enthousiast  op dit idee en via deze weg willen zij jullie van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Op de beurs zullen zo’n 50 standhouders met Disney items staan, zoals speelgoed, collectibles, pins en nog veel meer!

De magische deuren van Cultureel Centrum De Olm zijn deze dag voor jullie geopend tussen 10.00u – 15.00u.

Entree is €2,- per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen,  mits begeleid door een volwassene.

Tevens zal er een loterij zijn met mooie prijzen. Lootjes zijn die dag voor maar  €1,- per stuk verkrijgbaar bij de kassa.

Bekijk  facebookpagina ‘De Disney Zolder’ voor meer en actuele informatie! Beleef de magie en zorg dat je er bij bent!

Adres: Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141, 1161 JV Zwanenburg.

Er is voldoende gratis parkeerruimte!