Onana bij Megakermis Westerpark

Aanstaande vrijdag 10 maart opent de Megakermis in het Westerpark. De eerste kermis dag begint direct al goed, met een EURODAG. De gehele dag draaien de attracties tegen sterk gereduceerde prijzen (uitgezonderd bijzonder grootvermaak) voor slechts één euro.

Voor alle fans van AJAX, op de openingsdag vrijdag 10 maart, bezoekt AJAX doelman André Onana vanaf 17.00 uur de kermis. Hij zal daar handtekeningen en gesigneerde voetballen uitdelen en de echte fans mogen samen met hem op de foto. Kom op tijd en mis het niet.

De Megakermis Westerpark is de grootste en mooiste kermis van Amsterdam, die ook nog eens betaalbaar is. Je kunt genieten van vele leuke en mooi attracties zoals achtbanen voor groot en klein, griezelen in het spookhuis, sensatie in de booster, BreakDance, botsen in de botsauto’s, Boobytrap Hotel, de wip, spiegeldoolhof en nog veel meer. Voor groot en klein is er altijd wel iets leuks te doen tussen 10 en 19 maart.

Wie extra voordelig naar de kermis wil, moet op vrijdag 10 en vrijdag 17 maart komen dan is er namelijk EURODAG. Woensdag 15 maart is het kortingsdag, op deze dag bieden alle attracties aantrekkelijke kortingen voor gezinnen.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.kermisplaza.nl/amsterdamwesterpark/