Officieel Sinterklaas bericht: A-Point helpt de Sint een handje – met speciaal bestickerde Sint-auto’s

A Point Sint

Zie je A-Point gaan? Dan komt Sinterklaas eraan! A-Point Groep gaat de Goedheiligman dit jaar namelijk een handje helpen. Tijdens de gehele Sinterklaasperiode – vanaf de intocht op 17 november tot en met Pakjesavond op 5 december – stelt A-Point diverse speciaal bestickerde ‘Sint’-auto’s beschikbaar voor Sint en zijn Pieten!

De ‘Sint’-auto’s zijn ruim genoeg voor Sint (inclusief zijn tabberd, mijter én staf), minimaal vier vrolijk uitgedoste Pieten en zakken vol kleurige pakjes en strooigoed. Geen twijfels dus, ook niet bij lelijk weer, ‘of de goede Sint dit jaar wel zal komen!’ Het liefst brengt Sint, als ’t heerlijk avondje is gekomen, iedereen een bezoek en blijft geen kinderhand ongevuld.

Sinterklaas is erg blij met de mobiliteit die A-Point Groep biedt. “Dankzij A-Point kunnen mijn Pieten en ik alle cadeautjes voor de Amsterdamse kindertjes snel, droog en veilig rondbrengen. Of het nu regent, sneeuwt of stormt. Je weet het immers maar nooit in deze tijd van het jaar! Mijn trouwe paard Amerigo en mijn fietspieten krijgen zo ook voldoende rust in de hectische Sinterklaastijd en ik wilde sowieso wel eens wat moderners proberen! Alleen voor de wegwijspieten blijft het natuurlijk onveranderd druk: zij zijn een beetje van slag en nu al aan het oefenen. Zij moeten straks snel de weg wijzen via het navigatiesysteem van die mooie nieuwe auto’s. Al die moderne fratsen gaan nog een hele uitdaging voor de Pieten worden…”

A-Point Groep

A-Point Groep kent een rijke historie en is al jarenlang gevestigd als totaalleverancier van mobiliteit in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer en de Flevopolder. De groep vertegenwoordigt de merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. In al die jaren hebben ze zich in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit.

Service en onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw auto, A-Point Autoschade en A-Point Autoverhuur bent u natuurlijk van harte welkom bij de A-Point Groep! Zie ook https://www.a-point.nl

Over SSIA

Stichting Sinterklaas Intocht Amsterdam (SSIA) organiseert de Sinterklaasintocht dit jaar voor de 81e keer. Door de belangeloze inzet van zo’n 1.200 vrijwilligers en de steun van vele grote en kleine sponsors is de intocht van de Sint en zijn Pieten in Amsterdam ieder jaar weer een fantastisch feest voor kleine en grote Amsterdammers. Zie ook https://www.sintinamsterdam.nl