OBA Zomertoer Jeugdtheater

Ik zou wel een kindje lusten! voorstelling in de bibliotheek

De vrolijke interactieve voorstelling Ik zou wel een kindje lusten van Joes Boonen is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid.
De voorstelling is op vrijdag 19 augustus om 15:00 uur te zien in de OBA Osdorp
In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging… Een dolkomisch verhaal met fijne, droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.
Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil… er worden geen kindjes opgegeten!
De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Joes zingt en speelt al jaren samen met Dirk Scheele in zijn theatervoorstellingen en tv-series op Nickelodeon. Naast kindertheater treedt Joes regelmatig op als solo zangeres en wordt ze gevraagd als presentatrice en dagvoorzitter van verschillende soorten events, congressen en concerten.

Ik zou wel een kindje lusten!
OBA Osdorp
19 augustus 15:00 uur
Osdorpplein 16
1068 EL Amsterdam
Kaarten gratis met een OBA-pas / voor anderen € 5,-
Reserveren via osdorp@oba.nl / telnr:020-6107454

Over de Openbare Bibliotheek Amsterdam
De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) bestaat uit een centrale bibliotheek en 27 wijkbibliotheken. Samen verzorgen zij het bibliotheekwerk in de gemeenten Amsterdam, Diemen en Ouder-Amstel. De OBA heeft als doel het vrije verkeer van informatie in de Amsterdamse samenleving te bevorderen. Met 160.000 leden, meer dan 4 miljoen bezoekers en 5.000 activiteiten per jaar is de OBA de meest bezochte culturele ontmoetingsplaats in heel Amsterdam.