OBA organiseert Amsterdam Stemt ๐Ÿ—“ ๐Ÿ—บ

Amsterdam Nieuw-West Gemeenteraadsverkiezingen 2018
Centrale OBA Map

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart organiseert de OBA drie debatavonden onder de naam Amsterdam Stemt. Maandag 19 februari is de tweede debatavond met D66-lijsttrekker Reinier van Dantzig en PvdA-lijsttrekker Marjolein Moorman.

De gemeenteraadsverkiezingen beloven spannend te worden voor Amsterdam. De traditionele partijen krijgen concurrentie van nieuwkomers als Forum voor Democratie en beweging DENK. Alle reden om Amsterdam Stemt te bezoeken. De debatavonden worden uitgezonden door SALTO1.

Politieke avonden

Tijdens Amsterdam Stemt interviewt Theodor Holman telkens twee politici. Deze keer is het de beurt aan D66-lijsttrekker Renier van Dantzig en PvdA-lijsttrekker Marjolein Moorman. Een panel gaat vervolgens in discussie met politici over verschillende en actuele thema’s. In het panel zitten Elma Drayer (columniste van de Volkskrant), Geerten Waling (historicus en politiek analist) en Nausicaa Marbe (columniste van De Telegraaf).

Meer informatie

Amsterdam Stemt vindt plaats in OBA Forum (6e etage) in de Centrale OBA aan de Oosterdokskade 143. Inloop is vanaf 19.45 uur. Opname van 20.00 tot 21.00 uur. Voor de gratis toegangsbewijzen ga naarย www.oba.nl/amsterdamstemt.