Nuis B.V. wederom geselecteerd als Bosch inbouwspecialist

Nuis B.V. mag zich wederom officieel Bosch inbouwspecialist noemen.

Hendrik-Jan Dingjan van Bosch : “Een Bosch inbouwspecialist is een winkel met een eigen service bedrijf dat speciaal door Bosch is geselecteerd.” Optimaal advies, installatie en service zijn de kernpunten waarop wordt geselecteerd.

Nuis-BV-Boschinbouwspecialist

Karin Nuis neemt trots het certificaat en een bos bloemen in ontvangst van Bosch area manager Hendrik-Jan Dingjan

“Dit is een fantastische beloning voor ons bedrijf waar al sinds 1932 service bovenaan staat en waar wij graag een goed en gefundeerd advies op maat geven, ook bij de klanten thuis.” aldus Karin Nuis.De eigen technische dienst is vakkundig en snel waardoor klanten alleen nog maar hoeven te genieten van hun nieuwe inbouwapparatuur.

Onverhoopte storing worden direct opgelost en natuurlijk helpen onze technische mensen bij het opmeten en correct in- of uitbouwen van uw inbouwapparatuur. Hendrik-Jan Dingjan bevestigt dat de snelheid van handelen samen met de enorme vakbekwaamheid van de monteurs het certificaat nog meer glans geeft. Kortom, bij Nuis B.V. krijgt u persoonlijke aandacht en bent u als klant nog echt koning.Ook apparatuur die niet bij ons is aangeschaft en onverhoopt defect is geraakt, komen wij graag bij u repareren of kunt u afgeven aan onze werkplaats.

In de maand juli hebben Bosch en Nuis B.V. een leuke actie voor de klanten die inbouwapparatuur van Bosch aanschaffen. Alle klanten dingen mee naar een prachtige koffiemachine welke de kroon zal vormen op uw nieuwe inbouwapparatuur.

Bent u op zoek naar een ondernemer die kwaliteit, een goed advies en service hoog in het vaandel heeft staan dan bent u bij Nuis B.V. aan het juiste adres.

Bosch beveelt Nuis B.V. van harte aan!

Dennenlaan 38, 1161 CS Zwanenburg, 020 – 497 43 59 info@nuisbv.nl  www.nuisbv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.