Nu met álle merken beter af bij autodealer gebroeders Haaker door Quick Repair Service

In deze tijd moet je iets extra’s bieden als ondernemer. Daarom heeft dealer gebroeders Haaker uit Badhoevedorp zich aangesloten als Erkend Partner van Quick Repair Service (QRS). Aan de Kamerlingh Onneslaan 10 vindt u sinds een aantal maanden ook het QRS-logo aan de gevel. Als QRS Erkend Partner beschikt gebroeders Haaker over een full-service werkplaats om álle automerken te kunnen onderhouden en repareren. QRS is er op gericht om klanten zo efficiënt en voordelig mogelijk te bedienen. Eigenaar Stephan Haaker: “Veel van onze klanten hebben naast hun Fiat of Alfa Romeo een andere auto. Het kwam steeds vaker voor dat wij ook daar het onderhoud voor mochten doen. We hadden dus al veel ervaring met andere auto’s. Dat wilden wij nog professioneler aanpakken. Door ons aan te sluiten bij Quick Repair Service kunnen wij voor iedere auto onderhoud van hoge kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs.”

Kennis van alle automerken
QRS is een full-service garageconcept met kennis over álle merken en modellen. Bij gebroeders Haaker zijn klanten er daardoor van verzekerd dat het onderhoud aan hun auto uitermate vakkundig gebeurt. De monteurs worden continu getraind door de centrale QRS organisatie en werken met de meest geavanceerde apparatuur. Zo zorgt Topmec® ervoor dat de monteurs echt alles weten van alle auto’s. Deze alles-in-één applicatie voor de Ipad bevat technische informatie, onderhoudsformulieren, onderdeelgegevens en een reparatiewijzer.
Gezamenlijke inkoopkracht
Als deelnemer van het QRS netwerk profiteert gebroeders Haaker ook van de centrale inkoopkracht van de organisatie. Stephan Haaker: “Door het schaalvoordeel kunnen wij onderdelen aanzienlijk goedkoper inkopen en dus ook voordeliger verkopen. Daardoor zijn onze klanten altijd voordelig uit. Daarmee denken wij ook nieuwe klanten aan te trekken. Zeker in deze tijd.”

Professionele ondersteuning
In Badhoevedorp en omstreken is gebroeders Haaker een begrip. Naast het Fiat en Fiat bedrijfswagen dealerschap is men Erkend Reparateur voor Alfa Romeo. Ook heeft gebroeders Haaker een eigen schadeherstelbedrijf waar alle merken en modellen kunnen worden hersteld. De dienstverlening voor alle merken en modellen is er nu ook als het gaat om onderhoud, APK en reparaties. Vanwaar die stap?
Stephan Haaker: “Zoals gezegd kregen we steeds meer auto’s van andere merken in onderhoud. Daardoor wilden we ons bedrijf al langer uitbreiden met merkonafhankelijke activiteiten. Vanwege de onderscheidende aanpak is onze keus op Quick Repair Service Benelux gevallen. Ze bieden ons professionele ondersteuning, zoals de duidelijke website qrsdeals.nl/badhoevedorp, die voorzien is van een online offerte- en afsprakenmodule. Alles is er op gericht om klanten met een ander merk nog beter te bedienen en nieuwe klanten aan te trekken. Dat sprak ons enorm aan.”

Heel herkenbaar
QRS is een uniek garageconcept, het is heel herkenbaar door de geel-rode uitstraling. Elke vestiging van QRS maakt gebruik van de centrale organisatie van QRS Benelux. Daardoor kan een Erkend Partner van Quick Repair Service u de beste service en hoogste kwaliteit bieden, zonder dat u dat terugziet in de prijs. “Het concept helpt ons om meer voor klanten met een ander merk te betekenen en meer uit het garagebedrijf te halen”, besluit Stephan Haaker.