Nu bij Coop: Noord-Hollandsche 35+ kaas gemaakt van weidemelk

Coop verduurzaamt zijn kaasassortiment. Vanaf heden is ook de Noord-Hollandsche 35+ kaas van de supermarkt gemaakt van weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei lopen.

Coop hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zet continu stappen op het gebied van duurzaamheid. Als sinds 2012 vinden klanten van de winkel Noord-Hollandsche 48+ kaas gemaakt van weidemelk in het assortiment. Coop voegt daar nu Noord-Hollandsche 35+ kaas aan toe. Deze kaas bevat minder vet, maar heeft toch een volle smaak. Een gezonde keuze die prima past binnen een bewust eetpatroon.

100% Noord-Hollandse Weidemelk
Noord-Hollandsche 35+ wordt gemaakt van de melk van koeien die grazen in de groene weiden van Noord-Holland. De rijke voedingsbodem van de Noord-Hollandse polders en het feit dat de koeien veel buiten lopen, zorgt voor de heerlijke, romige smaak van de kaas. Door te kiezen voor kaas gemaakt van 100 procent Noord-Hollandsche weidemelk helpt Coop ervoor te zorgen dat er in Nederland koeien in de wei kunnen blijven grazen. Want een koe in de wei, dat is typisch Nederlands!

Voor meer informatie: www.coop.nl