Nomineer sporters en vrijwilligers voor de Sportverkiezing Nieuw-West

Stadsdeel Nieuw-West is trots op de vele sporters uit ons stadsdeel die een bijzondere sportprestatie leveren. Daarom organiseert de Sportadviescommissie Nieuw-West namens het stadsdeel de Sportverkiezing van Nieuw-West. Ook u kunt sporters nomineren! De uitreiking is op donderdag 2 februari 2017 in Sportcentrum Ookmeer.

sitesportverkiezing-nieuw-westIndividuele sporters en teams komen in aanmerking voor de eervolle titels van sportman, sportvrouw, sportploeg en talentvolle sporter van 2016 van Nieuw-West. Ook zetten wij coaches en sportvrijwilligers in het zonnetje. Bestuurslid van Nieuw-West Ronald Mauer (Sport) maakt deze avond bekend maken wie de Topprestatie van het jaar 2016 heeft/hebben geleverd.

Nominatiecriteria

Om voor nominatie voor één van de titels in aanmerking te komen, moet de kandidaat aan het volgende voldoen:

  • de sporter is lid van een sportvereniging in Nieuw-West of is inwoner van het stadsdeel
  • de sportploeg is onderdeel van een sportvereniging in Nieuw-West
  • de coach of sportvrijwilliger is actief bij een sportvereniging in Nieuw-West

Vrijwilligers en jeugd

We realiseren ons maar al te goed: zonder vrijwilligers geen sportclubs! Daarom hopen we dit jaar met de verkiezing van de sportvrijwilliger van het jaar weer meer vrijwilligers te kunnen eren. Vorig jaar konden de jeugdteams door het grote aantal aanmeldingen apart van de senioren gehuldigd worden. We verwachten ook dit jaar weer veel jeugdige sporters te mogen huldigen.

Wilt u iemand voordragen?

Alle verenigingen en inwoners van Nieuw-West kunnen een sporter, sportploeg of vrijwilliger voordragen. Stuur daarvoor een e-mail naar de Sportadviescommissie Nieuw-West: sportadviescommissie.nw@gmail.com. U kunt tot 14 januari 2017 kandidaten voordragen.

Aanwezig zijn?

Het dagelijks bestuur en de Sportadviescommissie van stadsdeel Nieuw-West kiezen uit alle sportprestaties die er in 2016 geleverd zijn, de topprestatie van het jaar. U bent van harte uitgenodigd om bij de uitreikingen op 2 februari 2017 aanwezig te zijn. De avond begint om 19.00 uur.