Nieuwsblad Haarlemmermeer nieuwe lokale krant

Samenwerking met Westerpost voor optimale regionale dekking en uitstraling

De Haarlemmermeer krijgt er een nieuwe krant bij onder de welluidende en aansprekende titel Nieuwsblad Haarlemmermeer. Woensdag 27 september wordt de midweekse uitgave van Rodi Media voor het eerst bij lezers en adverteerders huis-aan-huis bezorgd.

René Kater (uitgever Westerpost, rechts), Vincent van der Raaij (Manager Verkoop Rodi Media) en Donald Esser (hoofdredacteur Rodi Media, midden): “Nieuwsblad Haarlemmermeer en Westerpost zijn een redactioneel en commercieel samenwerkingsverband aangegaan.” (Foto: Vincent de Vries/RM)

Nieuwsblad Haarlemmermeer gaat het lokale nieuws op een verfrissende manier brengen. De redactie, correspondenten en nieuwspartners staan garant voor goede verhalen, nuttige plaatselijke informatie, sport, cultuur, uitgaan, autonieuws, woonnieuws en talloze andere lokaal en regionaal aansprekende onderwerpen. Tevens zullen in de krant tal van leuke rubrieken en lezersacties zijn te vinden. Hoofdredacteur Donald Esser: “Met het uitbrengen van Nieuwsblad Haarlemmermeer denken wij in een behoefte van zowel lezers als adverteerders te voorzien.” Vincent van der Raaij, Manager Verkoop Rodi Media: “Lokale betrokkenheid speelt bij Nieuwsblad Haarlemmermeer een grote rol. In de haarvaten van de samenleving zitten en weten wat er next door speelt. De inhoud van Nieuwsblad Haarlemmermeer maken we ook graag online beschikbaar door middel van ons online platform www.rodi.nl Via deze site kunnen partners en consumenten op de hoogte blijven van onderwerpen, die spelen in de regio. Ook via Facebook blijven de lezers geïnformeerd over het lokale nieuws. Tevens is  www.rodi.nl de plek waar advertorials onder ‘Bedrijf in beeld’ geplaatst kunnen worden.”

Nieuwsblad Haarlemmermeer heeft een oplage van 55.000 exemplaren en wordt verspreid in Aalsmeerderbrug, Boesingheliede, Cruquius, Hoofddorp, Nieuwebrug, Oude Meer, Rozenburg, Vijfhuizen, Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, ‘t Kabel, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Weteringbrug en Zwaanshoek. Gecombineerd met Westerpost in de regio Halfweg, Badhoevedorp, Zwanenburg en Lijnden is de oplage 67.300 exemplaren. René Kater, uitgever van Westerpost: “We zijn in de Haarlemmermeer een verwachtingsvol redactioneel en commercieel samenwerkingsverband aangegaan voor nóg optimalere regionale dekking en uitstraling.”

Verder zijn er doorplaatsingen eenvoudig mogelijk naar Haarlems Nieuwsblad (83.000 exemplaren), Weekblad Huis-aan-Huis (IJmuiden e.o., 32.000 exemplaren) en Westerpost editie Nieuw-West (67.700 exemplaren)