Nieuwendijk Business Event  van 12 tot 24 oktober

25% korting op bedrijfswagens

Ondernemers die toe zijn aan vervanging van hun zakelijke auto zitten de komende twee weken goed bij Renault Nieuwendijk. Tijdens het Nieuwendijk Business Event, van 12 tot 24 oktober,  profiteren zij van zeer royaal voordeel.

Renault Nieuwendijk Business event

Renault Nieuwendijk Business event

Voor ondernemers in de regio is het komende tijd buitengewoon interessant om te kiezen voor Renault Bedrijfswagens van Nieuwendijk. Van 12 tot 24 oktober vallen zij met hun neus in de boter want dan profiteren zij van kortingen tot maar liefst 25% op aankoop van een nieuwe Renault en geldt een rentepercentage van slechts 0% op Financial Lease.

In de showrooms van Nieuwendijk Lijnden, Hillegom en Aalsmeer is alleen deze periode het volledige aanbod Renault bedrijfs-en personenauto’s te bekijken, van pick-up, dubbele cabine, volledig elektrische Kangoo tot de nieuwste Clio en Mégane Estate. De ervaren en enthousiaste specialisten van Nieuwendijk, Rob Kniep en Martijn van Kampen, laten graag alle versies en mogelijkheden zien en beantwoorden alle vragen over zakelijk rijden. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare auto voor een ondernemer is. Het Renault Business Event vindt plaats van 12 tot 24 oktober bij Nieuwendijk in Lijnden, Hillegom en Aalsmeer.

Renault Nieuwendijk Business event

Renault Nieuwendijk Business event