Nieuwe start Taco Mundo Nieuw West.

Het heeft even geduurd voordat Paul Leuverman, de nieuwe eigenaar van Taco Munda Amsterdam Nieuw West, het wilde aankondigen, maar vanaf nu mag iedereen het weten! Hij wilde eerst alles perfect in orde hebben en na een aantal maandjes “gedraaid te hebben”, de overname was namelijk al op 5 januari, weet hij nu de ins en outs van het bedrijf. Volgens Paul is het belangrijk dat je zo snel mogelijk weet wie je klanten zijn en wat ze graag willen, daar pas je je bedrijfsvoering en de producten op aan. In het begin, net na de overname, is het nog wel eens een beetje rommelig gegaan, waardoor niet iedereen de bestelling op tijd heeft binnen gekregen. Maar gelukkig gaat het nu helemaal goed. Daarnaast moet je natuurlijk een topservice en een betrouwbare, snelle bezorging kunnen aanbieden. Als je dat allemaal voor elkaar krijgt komt het best in orde en zijn je klanten tevreden.

Voor wie het nog niet weet. Taco Mundo is een fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Het assortiment bestaat uit: taco’s, burritos, salades, quesadillas, fajitas, enchiladas, en andere Mexicaanse Tex-Mex gerechten. Daarmee is Taco Mundo, naast een lekker, ook een gezond alternatief voor fast food. Door de snelle bezorgdienst heeft u uw eten snel in huis, maar voor wie het graag wil, kunnen de gerechten ook worden afgehaald of worden gegeten in de winkel.

Bestellen doe je via www.TacoMundo.com, de app, 0900-123TACO of in de winkel zelf. Taco Mundo heeft ruime openingstijden, u kunt zeven dagen per week tussen 16.00 en 22.00 uur terecht. Als je via de App of site besteld krijg je op elke 3e bestelling 15% korting. Zo zijn er altijd voor de App gebruikers een aantal scherpe aanbiedingen. U betaalt gratis via iDeal.

Speciaal aanbieding voor de lezers van dit artikel: tot 31 maart 2016 krijgt u bij de eerste bestelling 10% KORTING met kortingscode en enkel bestellingen via de website of App. Gebruik dan bij uw bestelling de couponcode: overname.

Ben je op zoek naar werk, Taco Munde Amsterdam Nieuw-West zoekt nog koeriers en mensen die in de keuken willen werken. Solliciteren kun je via www.tacomundo.com/vacatures.

Taco Mundo is gevestigd aan de Pieter Calandlaan 703 in Amsterdam Nieuw-West.