Nieuwe service van BP Zwart

Sinds het nieuwe jaar kunt u voortaan voor al uw smartphone en tablet reparaties terecht bij BP Zwart, telefoonmaken.nl/amsterdam. Deze nieuwe service is een welkome aanvulling voor Amsterdam Nieuw-West en omstreken. Voorheen moest men meestal de binnenstad van Amsterdam in, maar nu kunt u lekker dichtbij terecht en kunt u ook nog eens gratis parkeren. U geeft uw smartphone of tablet met scherm-, water- of andere schade bij BP Zwart af en binnen enkele uren is uw reparatie gereed. Natuurlijk krijgt u vooraf een prijsopgave en maakt men een taxatie of reparatie nog wel interessant is.

telefoonElke dag komen er verschillende telefoon/tablet reparaties binnen met uiteenlopende problemen die voor reparatie in aanmerking komen.  Uit cijfers is gebleken dat 98% van de telefoons en tablets weer als vanouds kunnen worden door een reparatie. De overgebleven 2% zijn telefoons die zodanig zijn beschadigd dat een reparatie duurder is dan een aanschaf van een gelijkwaardige telefoon.

Naast reparaties kunt u ook terecht voor het laten vervangen van uw iphone batterij.

 

Telefoonmaken.nl Amsterdam is gevestigd bij BP station BP Zwart aan de Ookmeerweg 501, tevens kunt u bij ons tanken, autowassen, stofzuigen, aanhangers huren en genieten van een heerlijk lunch in onze broodjescorner met verse belegde broodjes.

Tot ziens bij BP Zwart.