Nieuwe Opel KARL bij Van Kouwen in de showroom

De vakpers is laaiend enthousiast over de nieuwe Opel KARL. Dit splinternieuwe model staat vanaf 15 juni officieel in de showrooms bij de Opel dealers. Van Kouwen maakt er een feestje van op donderdag 11 juni in Amsterdam en op vrijdag 12 juni in de Hoofddorp.

Dat zijn komst feestelijk gevierd wordt door Van Kouwen heeft er vooral mee te maken dat  deze auto nu al hoge ogen gooit:

  • Met z’n 3,67 meter lengte een zeer compacte auto die gemakkelijk inparkeert
  • Ruim van binnen met 5 deuren en 5 zitplaatsen
  • Standaard rijk uitgerust
  • Zuinige 1.0-liter motor met 75 PK
  • Verkrijgbaar in vele hippe kleuren

De ANWB concludeerde na het testen van de nieuwe Opel KARL: De Opel KARL is luxer, veiliger en voordeliger dan we tot nog toe in deze klasse hebben gezien.

Wilt u ook als eerste de KARL bekijken onder het genot van een hapje en een drankje? Breng dan een bezoek aan Opel Van Kouwen. Op donderdagavond 11 juni in de Opel Flagship Store in Amsterdam, Snijdersbergweg 99-101 en op vrijdag 12 juni in Hoofddorp, Sonderholm 164.

De Flagship Store is op zich al de moeite van een bezoekje waard. Afgelopen week bracht Dr. Karl-Thomas Neuman, CEO van Adam Opel AG een bezoek aan deze bijzondere dealervestiging. Hij was zeer enthousiast over de wijze waarop de Opels in de showroom gepresenteerd worden en over hoe de Opel History Tour door het gehele bedrijf de Opel beleving versterkt.

Tijdens het gesprek met de beide directeuren van Van Kouwen, gaf de heer Neumann aan dat hij een opleving verwacht van de Opel verkoop door de introductie van de compacte Opel KARL, waar nu al veel belangstelling voor is. Maar ook dat de nieuwe Opel Astra, waarvan zeer recent de foto’s zijn vrijgegeven, een succes gaat worden. Van Kouwen is er trots op dat ze de heer Neumann mochten ontvangen; zijn aanwezigheid werkt inspirerend en motiverend voor het hele Van Kouwen  team! v.l.n.r. Theo van Kouwen, Karl-Thomas Neumann en Frank Vaneman

v.l.n.r. Theo van Kouwen, Karl-Thomas Neumann en Frank Vaneman

.