Nieuwe milieuvriendelijke leenauto’s voor Autoschade Zwanenburg bv

Nieuwe milieuvriendelijke leenauto’s voor Autoschade Zwanenburg bv

Nieuwe milieuvriendelijke leenauto’s voor Autoschade Zwanenburg bv

Op een van de weinige zonnige dagen van deze zomer mocht Marco Siebeling uit handen van Paul Porchez van Fiat Vermeij uit Uithoorn maar liefst 6 nieuwe sleutels aannemen van 6 nieuwe milieuvriendelijke leenauto’s

Marco Siebeling , bedrijfsleider van Autoschade Zwanenburg bv te Zwanenburg verteld ons “onze leenauto’s voldeden nog wel maar omdat we een goed aanbod kregen en ook uitbreiding zochten van ons wagenpark hebben we doen besluiten om er in een keer 6 bij de Fiat af te nemen”.

Autoschade Zwanenburg bv waar vooral taxi’s maar ook particulieren klanten terecht kunnen voor alle voorkomende schades aan hun auto. En omdat service hoog bij ons in het vaandel staat vinden wij het niet meer dan normaal dat de klanten veilig en nu ook milieuvriendelijk hun weg kunnen vervolgen. In de winter bijvoorbeeld zijn al onze leenauto’s uitgerust met winterbanden. In deze (crisis) tijd doen maar weinig van onze collega schadebedrijven ons dat na. Service is waar het bij ons om draait !

Mocht u dus een schade hebben aan u auto rij dan eens langs op de Leeweg nr 7 te Zwanenburg, de koffie staat altijd klaar net als onze splinternieuwe milieuvriendelijke Fiats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.