Nieuwe Meervaart-theater voor Nieuw-West 🗓 🗺

Bedrijven Meest recent Uitgaan/uit eten
Meervaart Map

Open huis bij NIVON en ESAN ed123 betaalde tekstAmsterdam groeit. Het gebied rondom het Osdorpplein ook. Theater Meervaart aan Meer en Vaart aan de zuidoever van de Sloterplas wil en kan groter om heel Amsterdam een goed en multifunctioneel podium te bieden. We nodigen u graag uit om op 23 september vanaf 19.30 uur in het theater met ons van gedachten te wisselen over de nieuwbouw van het theater en wat er eventueel met de oude Meervaart zou moeten gebeuren. 

Sloop & nieuwbouw

Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden van sloop en nieuwbouw. Op de huidige plek of aan de Sloterplas? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat is voor u als bewoner, omwonende, ondernemer of belanghebbende in de buurt belangrijk? 

Informatieavond nieuwe Meervaart

Op 23 september vanaf 19.30 uur in de Meervaart organiseert de gemeente samen met de Meervaart een informatiebijeenkomst waarbij u wordt gevraagd wat u idee over sloop en nieuwbouw is en vooral wat de meest ideale plek is voor de nieuwe Meervaart en wat er met de oude Meervaart zou moeten gebeuren.

Identiteit en Meervaart

Nieuw-West verandert van een rustig en groen naar een dynamisch en multicultureel stadsdeel. Het stadshart rondom het Osdorpplein verandert ook en is onderweg naar een nieuwe identiteit. Daar past een nieuwe Meervaart bij. Want, Meervaart is geliefd in de buurt en eigenzinnig in haar programmering. Meervaart is een kweekvijver voor jong talent en is maatschappelijk betrokken als succesvol congrescentrum. Het theater is nu te klein geworden. Meervaart wil namelijk naast een theater ook een filmhuis, restaurant, café en conferentiecentrum zijn dat toegankelijk is voor iedereen.

U bent van harte welkom op 23 september vanaf 19.30 uur in de Meervaart.