Nieuwe Jumbo winkel aan Osdorpplein opent haar deuren 🗓 🗺

Bedrijven Meest recent
Osdorpplein Map

Op 15 juli verwelkomt Jumbo haar klanten

Filiaalmanager Jelmen van der Linden en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Deze vond begin dit jaar plaats.

De nieuwe Jumbo winkel aan het Osdorpplein is vanaf 15 juli open voor de inwoners van Amsterdam en omgeving. Klanten hebben hier volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. De indeling van de winkel is ruim en overzichtelijk, waardoor mensen er gemakkelijk hun weg vinden. De winkel opent haar deuren om 9.00 uur.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (geldig t/m zondag 19 juli). Filiaalmanager Jelmen van der Linden vertelt: “De nieuwe winkel is prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te laten ervaren wat de succesvolle Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Onze nieuwe winkel telt 1.550 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Voor de fijnproevers

De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Ook hebben klanten keus uit allerlei culinaire en versbereide extra’s. Zo profiteren echte fijnproevers bijvoorbeeld van pizza’s om thuis af te bakken. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Bovendien kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm, en kunnen zij bij de slagerij met grill-afdeling terecht voor vers vlees, zoals kip en spareribs. De winkel beschikt over zelfscanners waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Nét dat stapje extra

Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Amsterdam mogen openen. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.”

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.