Nieuw in Osdorp: Caland Tweewielers

Meer dan 35 jaar ervaring

Sinds enige tijd is aan de Pieter Calandlaan 244k een nieuwe fietsenwinkel gevestigd met de toepasselijke naam: Caland Tweewielers. Het is dan wel een nieuwe winkel, maar de eigenaar en het personeel heeft al jaren lang ervaring met tweewielers. Zo is de hoofdmonteur  al sinds de jaren 80 actief in Lelystad geweest, maar vond een prachtig nieuwe uitdaging in Amsterdam aan de Pieter Calandlaan. Gezien de jarenlange ervaring die hij heeft is dit echt een aanwinst voor de winkel, iemand die echt verstand van zaken heeft en de klanten voldoende kan informeren over alles wat met fietsen te maken heeft. Van grote tot kleine en dames tot herenfietsen en ook elektrisch.

Caland Tweewielers is echt een zaak die zich richt op de buurt, lokaal. Lokale klanten zijn belangrijk maar die moet je ook een goede service bieden anders komen zij nooit meer terug, daar zijn ze bij deze zaak volledig van doordrongen. Reparaties worden met de grootste aandacht uitgevoerd en hebben zij nog alle tijd om klanten goed en deskundig advies te geven bij het kopen van een fiets. Of dit een nieuwe is of een uit de grote voorraad tweedehandse fietsen dat maakt niet uit.

Voor wie meer informatie wilt kan eens kijken op www.calandtweewielers.nl of nog beter… kom even gezellig langs aan de Pieter Calandlaan 244k. Ze zijn geopend: maandag van 13.00 ot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u nog vragen dan kunt u ook even bellen: 020 422 7160