Nieuw in Badhoevedorp: Thalia’s Nail Company

Op Zondag 1 april aanstaande opent Thalia’s  Nail Company haar deuren in de Jan van Gentstraat 119j te Badhoevedorp.. Thalia’s Nail Company is een groothandel van het Merk Crystal Nails en levert haar producten voornamelijk aan nagelstylisten en nagelsalons vanuit haar locatie te  Badhoevedorp. Op deze locatie kunt u uw  producten af komen halen of bestellen via de website: www.thaliasnailcompany.nl/ (webshop actief per 1 april 2012). Bestellingen via internet worden thuis bezorgd.

Thalia's Nail Company

Thalia’s  Nail Company is ook een opleidingsinstituut voor aankomende nagelstyliste(n). Er zijn meerdere cursussen mogelijk denk hierbij aan: Allround Nagelstyliste(n), of alleen een Gel-of Acrylopleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Nagelstyling is een creatief en leuk vak met vele sociale contacten. Bovendien kunt u er goed geld mee verdienen en middels een lage investering een extra rendement halen uit de verkoop van aanverwante producten.

Thalia’s Nail Company is tevens lid van Het Nagelgilde, deze organisatie geeft U erkenning in de nagelbranche.

Op dit adres is ook  gevestigd Nail Studio Thalia, al twee jaar een begrip in Amsterdam met een trouwe klantenkring  en waar U met een behandelgarantie terecht kunt voor een set zeer goede verlengde nagels door gecertificeerde nagelstyliste(n). Zie ook de Website: www.nailstudiothalia.nl

Wilt U meer informatie, kijk op de website(s) of mail naar info@nailstudiothalia.nl

Wij hopen U binnenkort te mogen verwelkomen op onze nieuwe adres en kom gerust op onze openingsdag, zondag 1 april, even binnen lopen. We hebben een aantal leuke acties, deze acties kunt u vinden in onze advertentie elders in de krant.

Namens het Team van Thalia’s Nail Company & Nail Studio Thalia.

 

Kijk hier voor onze aanbiedingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.