Nieuw in Badhoevedorp: Cici Pizza

Aanstaande maandag 29 februari opent Cici pizza aan de Pa Verkuylaan 7B in Badhoevedorp. U kunt op deze maandag, dankzij de extra lange openingstijden, tussen 12.00 en 22.00 uur komen proeven van de openingsactie. In de advertentie elders in de krant ziet u wat deze actie precies in houdt, maar het is de moeite om even binnen te stappen. Overigens is de actie geldig tot en met 2 maart 2016.

Als u dan binnen stapt zal de eigenaar, dhr. Salih, u van harte welkom heten in zijn prachtige zaak. De laatste maanden heeft hij er hard aan gewerkt om er iets moois van te maken en dat is hem aardig gelukt. Alles is fris opgeknapt en de nieuwe prachtige apparatuur glimt je tegemoet. Ook is er nog een speciale afzuiginstallatie aangebracht, zodat de omwonende geen last van bakgeurtjes kunnen krijgen.

De reden waarom de eigenaar van Cici Pizza hier is begonnen, hij hoorde dat de drukbezochte pizzaria onder het viaduct vertrokken was. Hij zag direct een kans toen hij zag dat het pand aan de Pa Verkuyllaan 7B leeg stond, vlak bij het viaduct waar inmiddels alle winkels vertrokken zijn, aarzelde hij geen moment en is direct achter het pand aangegaan. Al bij de eerste bezichtiging kreeg hij het gevoel dat het hier moest lukken, een leuke locatie, aardige mensen en ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving van de zaak.

U kunt terecht voor onder natuurlijk de allerlekkerste pizza, die uit een echte professionele pizzaoven komen, maar ook voor broodjes, lasagna, hamburgers, bio-burgers, broodjes en salades, voor lunch en diner. U kunt het komen afhalen, of door Cici Pizza GRATIS thuis laten bezorgen. De openingstijden zijn:

Lunch: maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur

Diner: dinsdag t/m zondag van 16.00 tot 22.00 uur.

 

Bestellen gaat gemakkelijk, u belt naar 020 78 55 776 of gaat naar de site: www.cicipizza.nl. Tot ziens aan de Pa Verkuyllaan 7B in Badhoevedorp.