Nieuw bij  Van Kouwen: Service, Park & Fly

Vertrekt u voor een vliegreis vanaf Schiphol? Dan staat uw auto stil en dat is daarmee hét ideale moment om een onderhoudsbeurt of andere werkzaamheden aan uw auto uit te laten uitvoeren.

Van Kouwen introduceert daarom vanaf 1 juli Van Kouwen Service, Park & Fly: onderhoud aan uw auto in combinatie met een parkeer service en transfer naar Schiphol tegen een gereduceerd tarief (heen- en terugreis!).

Op de dag van vertrek rijdt u naar Aalsmeer en Van Kouwen brengt u met een comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal bij Schiphol.

Service, park & fly

Service, park & fly

Terwijl u op reis bent, worden alle noodzakelijke en gewenste werkzaamheden uitgevoerd, van onderhoud tot aan schade herstel!

Na uw vakantie wordt u vanaf Schiphol weer teruggebracht naar uw auto, die dan weer in topconditie voor u klaar staat. Van de breng- en haalservice kan 24/7 worden gebruikgemaakt.

Van Kouwen Merkservice

Van Kouwen is officieel dealer van de merken Opel, Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth. Daarnaast zijn alle merken welkom voor onderhoud. Van Kouwen doet dit vanuit hun activiteit Merkservice: onderhoud en reparaties voor alle merken. Dus ongeacht het merk van uw auto kunt u gebruik maken  van onze unieke service: Van Kouwen Service, Park & Fly.

Afspraak maken

U kunt 24/7 online een afspraak maken via de website van Van Kouwen. Of tijdens openingsuren via het directe telefoonnummer  van de service desk: 020-5672034.

of kijk op www.vankouwen.nl