Nieuw bij Haverhals Schoenen Enrico R.

over_haverhalsHaverhals schoenen heeft een uniek concept aangekocht van het merk Enrico R. U kunt de door U uitgekozen schoen of laars laten fabriceren, geheel in de door U bepaalde kleur en materialen.

Het betreft een damescollectie, waarbij ook bijpassende ceintuurs, tassen, I Pad hoezen. I Phone hoesjes, make –up tasjes enz enz samengesteld kunnen worden.

Het werkt heel simpel;

–          U zoekt het model uit wat U aanspreekt

–          Middels het passen van de uitgekozen schoen of laars,  wordt de juiste maat bepaald

–          U zoekt het materiaal uit en bepaalt de kleur

–          De schoen of laars wordt vervolgens op maat geleverd

EXTRA:

–          Mocht U Uw eigen naam in de schoen wensen te krijgen dan kan dat ook maar dan dienen er wel  minimaal 6 paar aangekocht te worden. Kostprijs extra € 7,50 per paar.

–          Voor bedrijven, organisaties  en verenigingen bieden wij de mogelijkheid om de schoen te laten personaliseren. . Het concept is dan ook een ideale gelegenheid om als vereniging , organisatie of bedrijf  met dezelfde schoen of laars naar buiten te kunnen treden.

–          Van muziekvereniging tot voetbalclub, van begrafenisonderneming tot beursorganisatie, wij kunnen U op de perfecte manier helpen, met bovendien het ook nog zo nodige deskundig advies.

–          Maar ook als U twee ongelijke voetlengtes heeft kunnen wij U helpen. U besteld maar 1 paar en wij zorgen er voor dat de juiste maten geleverd worden.

–          De maatserie loopt bij dames van maat 34 t/m maat 44

Zoals gezegd een uniek concept waar maar een beperkt aantal verkooppunten van komen in Nederland, en Haverhals is er daar één van.

Haverhals schoenen

Kerkhoflaan 62/ Hoek Wilgenlaan,

1161 JD, Zwanenburg

Tel. 020-4974813

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.