Nieuw beautysalon By Asifa

Sinds kort is Amsterdam Nieuw-West een beautysalon rijker, de jonge onderneemster Asifa Mushtaq is na het behalen van al de benodigde diploma’s en certificaten een leuke nieuwe salon gestart. Deze papieren waren voor haar van groot belang, zoals zij zegt: “je behandeld bij mensen de huid dan moet je wel zeker weten wat je doet”. Dat is zeker zo, in haar vak kun je je geen fouten veroorloven.

By Asifa

Asifa heeft zelf haar salon ingericht en het resultaat mag er zijn. Met behulp van vrienden heeft ze er wat moois van gemaakt.

By Asifa is een beautysalon in voor ontspannende, verzorgende en intensieve behandelingen voor huidverbetering, ontharing, massages, cupping, keratine behandelingen, visagie, haarstyling en diverse behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen. Een salon waar u voor een complete behandeling terecht kunt.  Asifa neemt graag de tijd om samen met u een plan van aanpak te maken om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Zo krijg je telkens een gezichtsbehandeling die perfect is afgestemd op je huidbehoefte.

 

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Bij By Asifa wordt de ‘bride to be’ niet vergeten, want je kunt hier als aanstaande bruid terecht voor bruidsmake-up en haar styling voor op je grote dag of voor je verlovingsfeest.

 

Daarnaast krijgen klanten altijd een stukje eigen advies mee, een extra service.

 

Alhoewel de meeste beauty salons heel commercieel zijn, is het bij By Asifa lekker persoonlijk. De salon en de sfeer is huiselijk. Voor Asifa is het belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt.

 

Steeds meer mensen hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Iedereen wil er ten slotte goed uit zien. De groeiende markt aan schoonheidsverzorging is op deze manier ontstaan. Daarnaast is een schoonheidsbehandeling een stuk ontspanning en verwenning voor jezelf geworden.

 

Speciaal voor Moederdag is er een leuke aanbieding. Aanstaande vrijdag en zaterdag krijgt u een korting van 30% op alle behandelingen.

By Asifa is gevestigd aan de Karel Klinkenbergstraat 18. Telefoonnummer 06 48165745. Kijk ook eens op www.byasifa.com, op deze mooie site vindt u nog meer informatie.