Nicci French signeerde nieuwe thriller Denken aan vrijdag op 9 mei bij Boekhandel Jaspers

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal zestien thrillers en twee korte verhalen. In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe, achtdelige serie. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar te lezen zijn, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. De boeken van French beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In Nederland en Vlaanderen zijn er meer dan zes miljoen exemplaren van verkocht.

Boekhandel jaspers a

Nicci French signeerde nieuwe thriller

Zoals al verwacht werd was er een enorme opkomst, de mensen stonden tot aan de deur in de rij om het boek te kopen en te laten signeren door het bekende schrijvers duo. Helaas hadden ze maar een uurtje en signeerde ze van 14.30 tot 15.30 uur. Een uitloop waar ze bij boekhandel Jaspers op hadden gehoopt zat er helaas niet in het echtpaar moest het vliegtuig halen en moesten uiterlijk 17.00 op schiphol zijn.

 

Wilt u het boek kopen dan kunt u bij boekhandel Jaspers aan de Sloterweg 95 in Badhoevedorp terecht. Ook voor de andere boeken van Nicci French.