New York marathon 2011

Al vele jaren loopt een aantal sportieve mannen uit Badhoevedorp trouw elke zondag gezamenlijk hun rondje in het Amsterdamse Bos. Steeds verder en steeds sneller. Zonder het uit te spreken bleken zij allen de ambitie te hebben om mee te doen met een steeds grotere uitdaging. De ultieme uitdaging voor een hardloper is natuurlijk de marathon. En wel die van New York!

we marathon NYC 2011

Op 6 november is het zover en zullen zij starten voor de New York marathon 2011. Momenteel trainen ze allemaal zo’n 4 keer in de week en leggen ze ieder zo’n 60 tot 70 km in de week af.

Wat begon als een ontspannen rondje rennen, is uitgemond in echte trainingen en afzien. Zij weten dat zij op 6 november voorlopig voor het laatst afzien en de New York marathon af kunnen vinken.

Ouders en kinderen die getroffen zijn door stofwisselingsziekten kunnen niet zelf kiezen voor langdurig afzien, maar afzien doen ze zeker, zonder einddatum…

De lopers voelen zich zeer verbonden met iedereen die getroffen is door een stofwisselingziekte. Omdat er zo veel verscheidenheid is in de verschillende ziektebeelden, zijn er weinig behandelingsmethoden.

Arjan Nederveen, Arjen Bohnenn, Arjen Ketel, Jan Haring, Leo Holwerda, Marco van der Wal, Peter Zijlstra en Sjors Dignum hebben besloten om voor de WE Foundation te gaan lopen in New York en zouden het fantastisch vinden als jullie hen willen steunen, door hun sportieve inspanning te sponsoren (http://wefoundationnycmarathon2011.alvarum.net).

Voor meer informatie over de WE Foundation kijk op www.wefoundation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.