Nederland ontmoet………….. 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
buurtvereniging Wildeman Map

De buurtvereniging Wildeman en de Stichting vrouwen van Amsterdam organiseren 19 november alweer voor de laatste keer dit jaar een ontmoeting in de maandelijkse reeks “Nederland ontmoet ….”. Deze keer maken we kennis met Indonesië. De groep Melodí Bambu zal deze dag twee keer spectaculair optreden waarbij ze ons onder andere kennis zullen laten maken met de anklun. Tijdens een korte workshop zullen ze ons uitleg geven over deze traditionele instrumenten en natuurlijk zullen ze ook op deze instrumenten spelen. Zoals gebruikelijk zijn er voor een klein prijsje snacks en een maaltijd verkrijgbaar die in het teken staan van Indonesië. Dennis Isidora en zijn vrouw Anjo zullen zoals gewoonlijk de overige muzikale entourage voor hun rekening nemen. Het belooft weer een gezellige middag en avond te worden.

Bij dit afscheid van het jaar, in december gaan we genieten van de feestdagen en een korte vakantie, is er op de prachtige dansvloer van het gebouw “De Deo” ruime gelegenheid om de benen (en de heupen) te bewegen.

De zaal is open vanaf 15:00 uur en sluit rond 21:00 uur, entree €5,–.

Adres: Reimerswaalstraat 5a achter het hotel. Reserveren is gewenst, tel.0651077301(ook via whatsapp) of 0655988943. Tot ziens op 19 november!!