Nathalie Pagie signeert bij Jaspers

Nathalie Pagie is nog niet voor iedereen een bekende naam, maar haar thrillers krijgen steeds meer bekendheid bij liefhebbers van lekkere literaire thrillers. Haar boeken worden veel gelezen door liefhebbers van bijvoorbeeld de boeken van Suzanne Vermeer. Maar Nathalie Pagie schrijft beter. Kenmerkend voor haar thrillers is, dat je absoluut door wilt lezen. Als je eenmaal in een van haar boeken begonnen bent, weet ze je aandacht te grijpen en vast te houden tot je het boek dichtslaat.

japsers nathalie PAGIE PARADIJSHet nieuwste boek van Nathalie Pagie ligt net in de winkel en heeft de titel Paradijsvogels. Het boek speelt zich af op Aruba. Haar voorlaatste boek De campus speelt zich af in een veel minder warme setting, in winters Canada. De campus is tijdelijk ter kennismaking maar € 4,99. Heerlijk om tijdens deze koude avonden mee op de bank te kruipen of voor in de koffer naar de wintersport!

Zaterdag 20 februari is Nathalie Pagie vanaf 14:00 uur te gast bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp. U kunt haar daar ontmoeten, haar boeken laten signeren en haar aansporen snel weer een nieuw boek te schrijven!

Boekhandel Jaspers is gevestigd aan de Sloterweg 95, in Badhoevedorp. www.boekhandeljaspers.nl