Naar een gezond gewicht in drie maanden

Wilma Dol, onderneemster en deskundige in gewichtsbeheersing, heeft circa 20 jaar ervaring op het gebied van voeding. Daarnaast is zij gediplomeerd coach en heeft zij zich gespecialiseerd in gewichtsmanagement. “Artsen hebben vaak geen geschikte oplossing en verwijzen door. Voedingsspecialisten geven adviezen en dieetvoorschriften die moeilijk of lastig vol te houden zijn” vertelt Wilma.

Wilma begeleidt en coached mensen op individuele basis naar een gezond gewicht met het respect voor het lichaam gedurende drie maanden. Dat de onderneemster voor honderd procent achter haar concept staat, blijkt onder andere uit de geld terug garantie.

Het programma

We starten met een algemene gewichts- en gezondheidscheck. “We brengen het gewicht, de verhouding tussen vet, spiermassa, vocht en botten in kaart”, zegt Wilma. “Ook naar de conditie, vet rond de organen en de stofwisseling wordt gekeken. Met dit complete beeld stellen we doelen op in een persoonlijk programma.” Gedurende drie maanden zijn er wekelijkse check- ups, waarbij wij praktische voedings- en gemakkelijk toe te passen bewegingsadviezen geven. “De resultaten zijn sneller merkbaar als iemand er bij beweegt, maar mensen die daar beperkt toe in staat zijn, kunnen ook aan de slag met ons programma.”

Waarom de meeste diëten en programma’s niet werken

Veel diëten werken niet, omdat het crashdiëten zijn. Je lichaam denkt ‘er is hongersnood’. Als reactie wordt de stofwisseling verlaagd en je spiermassa aangesproken op energie zodat het tekort aan calorieën opgevangen kan worden. Gevolg: calorieën uit je voedsel worden opgeslagen als vetvoorraad. Na het crashdieet ga je weer normaal eten maar het lichaam is de ‘hongersnood’ niet vergeten. Om een toekomstige ‘hongersnood’ te voorkomen blijft de stofwisseling vertraagd en worden veel van de binnenkomende calorieën omgezet in vet. Het vetpercentage zal nog lange tijd toenemen.  Door het crashdieet is ook de hoeveelheid spiermassa afgenomen. Minder spiermassa zorgt voor een lagere verbranding. Resultaat’, een hoger vetpercentage, minder spiermassa en een lagere stofwisseling. De start van het ‘jojo-effect’!

Er zijn ook programma’s waarbij je de hele dag bezig bent met eten, calorieën moet tellen, bij moet houden wat er wel of niet gegeten mag of moet worden.  Of iedereen geniet van heerlijk eten en jij hebt een maaltijdvervanger. “Dat is frustrerend en dat wil je niet”, zegt Wilma. “Als je eet moet het lekker en genoeg zijn.” Met ons programma krijg je de juiste adviezen en begeleiden we je naar een gezond eet- en beweegpatroon. Eten is dan weer prettig en het gewicht blijft ook na drie maanden op een gezond niveau.”

Hoe werkt het

“Het geheim is de stofwisseling”, zegt Wilma. Mensen die veel diëten hebben geprobeerd, hebben vaak een trage stofwisseling. Afvallen gaat dan moeizaam.

“Ons programma brengt je stofwisseling op natuurlijke wijze naar een optimaal niveau. We geven voedings- en bewegingsadviezen, werken met 100% natuurlijke producten gebaseerd op Oosterse kruiden.

Er zijn genoeg producten te koop die minder gezond zijn of weinig toegevoegde waarde hebben voor onze gezondheid. Onze producten zijn geregistreerd bij diverse gezondheidsinstanties en garandeerd kwaliteit en veiligheid. De producten ondersteunen het totaal van adviezen, individuele begeleiding en evaluatiemomenten. Onze methode stimuleert een gezonde stofwisseling, een gezond, lekker en voldoende eet- en beweegpatroon. Juist daardoor is het zo effectief”, aldus Wilma.

Voor meer informatie of een afspraak:

Bel Wilma Dol op 06 – 43060038

of mail naar wpdol@ziggo.nl

 

Wilma Dol

Interesse om ook als lifestyle coach te werken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s!

  1 comment for “Naar een gezond gewicht in drie maanden

  1. 29/03/2012 at 01:03

    beste wilma dol
    ik wil graag weten wat de prijzen zijn van jouw programma en of het in te passen is in mijn leefstijl ik werk wisselende diensten ik ben ziekenverzorgende. en over wat voor producten heb je het dan over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.