Muziek met humor en passie als rode draad 🗓

Haarlemmermeer Noord Uitgaan/uit eten

Jazzmetal en rock met Mörglbl en Ape Shifter 

Op vrijdag 22 september komen Mörglbl en Ape Shifter voor een show vol humor en passie naar Podium Duycker. De Franse jazzmetal-trio Mörglbl zal bewijzen dat humor bij muziek hoort en het Amerikaanse rocktrio Ape Shifter zal passievolle gitaargeoriënteerde rock spelen. Kortgezegd: een topavond voor de echte muziekliefhebbers! Kaarten kosten €13,50 in de voorverkoop en de deuren gaan om 20.00 uur open.

Mörglbl

“Does Humor Belong In Music?” vroeg Frank Zappa zich af. Het antwoord op deze vraag komt uit Frankrijk en draagt de onuitspreekbare naam Mörglbl. Een jazzmetal-trio onder leiding van muzikaal genie Christophe Godin dat zich niet alleen in zowel in haar muziek, maar ook in titels, neem “Jazz For The Deaf” en “Tea Time For Punks”, bedient van een flinke scheut humor. De virtuoze muziek wordt volledig instrumentaal uitgevoerd en is smullen voor liefhebbers van progressieve muziek. Fans van Allan Holdsworth, Steve Vai, maar ook een band als Primus komen aan hun trekken bij de dynamische optredens van het trio.

Ape Shifter

Ape Shifter is een rocktrio rondom de Amerikaanse gitarist Jeff Aug. Hij geniet bekendheid als een ‘Solo Acoustic Instrumental Fingerstyle Guitarist’ en is Guinness Book of Records-recordhouder met de ‘meeste concerten opgevoerd in 24 uur in verschillende landen’. Ape Shifter speelt instrumentale, gitaargeoriënteerde rock met een stevige en vingervlugge shredding die doet denken aan Michael Shenker en Satriani.

OPEN: 20:00  | AANV: 20:45  | VVK: €13,50  | DEUR: €15,-  | www.duycker.nl

 

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen  waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Duycker
Raadhuisplein 5
2132TZ Hoofddorp