Music Generations opent nieuw cultureel seizoen Amsterdam NW

In Groningen, Rotterdam en Amsterdam openen de muzikale talenten van Music Generations het nieuw cultureel seizoen. In Amsterdam treden de jonge en oudere talenten op tijdens de Smaakboulevard op 14 september op het podium tegenover de Meervaart in Nieuw West.

Het culturele seizoen begint goed voor Music Generations die sinds 2005 muzikaal talent van verschillende generaties en culturen samen brengt. De afgelopen maanden zijn in de steden nieuwe talenten geselecteerd en klaar gestoomd voor het podium. De Hip Hop van de jongeren (onder de 25 jaar) met de klassiekers van de ouderen (boven de 55 jaar) resulteert in een uniek repertoire en ongekende cross-overs.

Het optreden in Amsterdam staat in het teken van het thema vrijheid. Volgend jaar is het 70 jaar geleden dat Nederland door de geallieerden werd bevrijd. Dit betekent veel voor de generaties die dat kunnen navertellen. Velen van hen weten nog precies wat zij in de oorlog en rond de bevrijding zongen.

70 jaar later stelde Music Generations haar talenten de vraag: wat betekent vrijheid voor jullie? Voor alle verschillende Nederlanders, jong en ouder, uit alle windstreken en culturen. In het najaar en heel 2015 werken de talenten en team van Music Generations aan TALENT VOOR VRIJHEID in workshops in woonzorg- en jongerencentra, op scholen, in wijken en op de podia van de theaters en festivals. Nieuwe talenten met een gevoel voor muziek en vrijheid kunnen zich inschrijven op www.musicgenerations.nl

 

Agenda

14 september – Amsterdam. Smaakboulevard om 20.00 uur concert op het grote podium tegenover de Meervaart, Meer en Vaart 100, Amsterdam Nieuw West.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.