Morgen sluit de molen-fotowedstrijd!

siteFotowestrijd-Molen-van-SlotenKomende september is het 25 jaar geleden dat prinses Juliana de Molen van Sloten opende. Ter ere van dit jubileum wordt een fotowedstrijd georganiseerd. U hebt nog 1 dag de tijd, tot en met 30 juni, om in te sturen. Er zijn al heel wat mooie en originele foto’s ingestuurd, zowel digitaal als analoog. Beide is prima. Wat tot nu toe opvalt, is dat er nog geen foto’s uit de bouwperiode zijn ingezonden. Foto’s hiervan en/of van alles wat met de Molen van Sloten te maken heeft, zijn nog van harte welkom!

De prijzen? Een geheel verzorgde vier gangen Dinner Cruise van 2,5 uur door de grachten voor twee personen van Blue Boat Company; een compleet diner voor twee personen bij het Turkse restaurant Bir Bey in de Jan Rebelstraat in Osdorp en het nieuwste model van de Nestlé Dolce Gusto-machine. De foto’s van de winnaars en van de genomineerden worden in de molen tentoongesteld.

Stuur uw foto’s (maximaal vijf) naar: molenvanslotenfotowedstrijd@gmail.com of geef ze af bij de receptie van de molen (Akersluis 10, Amsterdam-Sloten).Op de website www.molenvansloten.nl staan de spelregels van deze fotowedstrijd vermeld.

Was u al van plan om een foto in te sturen, maar is het er nog niet van gekomen? Kom dan nu snel in actie!

Commissie Fotowedstrijd Molen van Sloten.