Moradzo maakt comeback na studio-inbraak in Geuzenveld.

Vrijdag verscheen “Goeie Vibes”, de nieuwe single van de in Geuzenveld wonende  Moradzo en de Osdorpse Gianni Marino. De 2 DJ’s werken op deze track samen met Dopebwoy. De bijbehorende videoclip is vanaf nu te zien op het Vevo-kanaal van Moradzo.

moradzo gen gianni

Moradzo en Gianni Marino hebben een aantal nieuwe samenwerkingen klaar staan met populaire Nederlandse artiesten. De eerste release, Goeie Vibes, is met Avalon artiest Dopebwoy, maar er zijn ook al studio-sessies geweest met I Am Aisha, Gio, Hef en Mr Shakes.

 

Moradzo: “Ik was na de inbraak in februari alles kwijt. Ook de zin om muziek te gaan maken, vanaf scratch. Ik heb gelukkig snel weer mijn inspiratie gevonden door samen te werken met talentvolle artiesten uit de buurt. Ik krijg zoveel kracht door weer bezig te zijn met produceren. Gianni Marino is voor mij altijd al een grote inspiratie geweest en die bleek om de hoek in Osdorp te wonen! Het contact was snel gelegd en de eerste single is inmiddels een feit.”

 

Het geluid van deze samenwerkingen laat zich het best omschrijven als ‘dansbaar’ en een fusion van verschillende genres. Moradzo maakte naam en faam metbootlegs en remixen van bekende hits uit het urban en electronische genre. Gianni Marino heeft onder andere samengewerkt met wereldster Major Lazer. Met de nieuwe opkomende producties laten Moradzo en Gianni Marino geen dansvloer onberoerd achter. Hun verschillende visies op muziek, resulteren in pakkende producties, met een scherp randje uit de underground urban scene. Moradzo draaide reeds op toonaangevende festivals als Latin Village en het Amsterdam Dance Event.

 

Op de eerste release werken ze samen met Dopebwoy, die voorheen al meer dan een miljoen views wist te genereren met zijn productie “Selecta” featuring JayH. De track gaat over de goede vibes die Dopebwoy met zich mee brengt, wanneer hij ergens binnen komt. Er is geen tijd voor negativiteit wanneer Dopebwoy een feest komt bouwen. De videoclip is geschoten in Amsterdam en de soundtrack voor de video bestaat uit twee remixen van Goeie Vibes. Je hoort er bijdragen op van bubbling-producers Fasta & Ameiro en moombahtonvibes van XDC & Art Inc.

 

De videoclip van Goeie Vibes is vanaf nu te zien op Vevo en te streamen op Spotify.

 

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=syD5687tvvA