Mooieverandas.nl verandaweekend bij GroenRijk Zwanenburg

Wilt u ook vier seizoenen lang genieten van uw tuin, met familie, vrienden of heerlijk alleen in alle rust? Kom dan naar hét verandaweekend van Nederland bij GroenRijk Zwanenburg! Wij bezorgen u graag meer tuinplezier.

GroenrijksiteHet afgelopen jaar is Mooieverandas.nl gekroond tot de grootste verandadealer van Nederland.Dit succes komt mede door het unieke drempelvrij glasschuifwandsysteem, de 7 meter overspanning zonder tussenpaal en het eigen vakkundige montageteam. De maatwerk specialisten denken met u mee om zo te bepalen wat in uw situatie de beste maatwerkoplossing is.

Al onze verandaspecialisten zijn dit weekend in de mooie vernieuwde showroom aanwezig om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Heeft u al een veranda en zit u eraan te denken om deze uit te bouwen naar een complete tuinkamer? Kom dan ook zeker langs voor een eerlijk en oprecht advies.

slogan_vierseizoenengenietenvanuwtuinUiteraard wordt er ook gezorgd voor een lekker hapje, drankje én gezellige muziek. Mooieverandas.nl is centraal gelegen in de Randstad en de showroom is zeven dagen per week geopend.

Mooieverandas.nl

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
www.mooieverandas.nl