Monkey Town Akerpoort

Begin augustus opent Monkey Town Akerpoort de deuren, je kunt vanaf dat moment de hele dag komen klimmen en klauteren in het leukste en spannendste indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Je vindt er gigantische klim en klautertoestellen, trampolines, luchtkussens en in deze vestiging in Akerpoort zelfs een supergave Lasergame Arena! Voor € 7,50 kun je de hele dag terecht en natuurlijk krijgen je ouders of begeleider vanaf 18 jaar gratis toegang. Zij kunnen genieten van een heerlijk drankje of kopje koffie met iets lekkers te eten in de horeca arena.

Er wordt hard gewerkt alles klaar te krijgen voor de opening

Er is voldoende ruimte voor iedereen met een totaal oppervlak van ruim 2000 vierkante meter loop je elkaar niet zo snel in de weg. Voor de allerkleinste is er een speciaal afgebakende ruimte waar zij veilig kunnen spelen. Natuurlijk mogen zij ook daar buiten spelen, op de andere toestellen want veilig is het natuurlijk overal.

Monkey Town is ook uitstekend geschikt om je kinderfeestje te vieren. Lekker spelen op de toestellen of speciaal voor jou in je eigen thema kamer. Voor een vast bedrag kun je samen met je vriendjes de hele dag uitleven en heb je een super verjaardagsfeest. Inclusief eten, drinken en een leuk cadeautje uit de schatkist en………..je hoeft niets op te ruimen!

Op de schermen in het horeca gedeelte zie je op uniek manier met bewegende beelden het menu weergegeven. Er is van alles te eten en te drinken en bestellen doe je met een speciaal zuil, waarop je de dingen ingeeft die jij graag wilt bestellen. Binnen no time staat het dan voor je klaar.

De prachtige locatie, koopcentrum Akerpoort, is goed bereikbaar ook met openbaar vervoer en parkeren is gratis.

Monkey Town Akerpoort is elke dag geopend van 9 tot 18 uur.

Meer informatie vindt je op www.monkeytown.nl