Moederdagbingo Speeltuin Zwanenburg groot succes

10370671_10203089155926402_1265677436_nAls we dan een Bingo doen, dan doen we het wel goed. Dat was het motto ruim een jaar geleden . En na 3 x een Bingo avond kan ik zeggen dat we dat motto wel halen. Wat was het zaterdag weer gezellig tijdens de Moederdag Bingo. 4 rondes met prijzen waar je wat aan hebt, zoals een High tea voor 2 personen, een Hotelovernachting, een arrangement voor de Zwaluwhoeve maar ook, 4 entreekaarten voor de Efteling. Natuurlijk de prachtige plantenbakken, fruitmanden en boodschappenmanden maar ook een set van Blond Amsterdam en natuurlijk mocht die niet ontbreken de Truttentrekker. (de boodschappenkar op wieltjes) De nieuwe ballenmachine gaf er een extra windvlaagje aan. Een topteam van moeders, achter de bar; Willeke, Suzanne, Monique, in de regie onze Klazien, achter de microfoon Jeanette en Danielle het ballenmeisje en natuurlijk Cora en Annie voor alle hand en spandiensten. De spanning steeg tegen de tijd van de Superronde, wat zou de hoofdprijs zijn? Hoe overtref je een breedbeeldtelevisie, (de eerste Bingo) of de vakantiecheque (de 2e Bingo)?

Nou laat dat maar aan Klazien Tosseram over, die kreeg een geweldig idee, en haalde een kadobon bij Juwelier Nusselein ter waarde van 350 Euro!!!!!Die willen we allemaal wel winnen. Hij werd gewonnen door Josien van de Brink, die we er van harte mee feliciteren. Er zijn weer fotos gemaakt die snel op onze Facebookpagina zullen verschijnen, en we hopen snel duidelijk te kunnen maken wanneer we de volgende Bingo doen. (Einde van het jaar)

Alle prijzen van de Bingo zijn gekocht bij zoveel mogelijk plaatselijke winkeliers, en we bedanken Juwelier Nusselein voor het mogelijk maken van deze Super hoofdprijs!
Op de foto alle gelukkige prijswinnaars van de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.