Moederdag ideeën genoeg bij Boekhandel Jaspers

Bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp zijn ze helemaal klaar voor moederdag. Sjoerd en Sonja bruisen van de ideeën voor leuke Moederdag cadeaus. Natuurlijk hebben ze mooie boekentips. Zoals de roman ‘De zeven zussen’, een heerlijke roman waar je ook nog iets van op steekt en dat als je er eenmaal in begint niet meer weg te leggen is! Verder is er van Saskia Noort net een nieuw boek verschenen met de titel ‘Stromboli’. Anders dan haar andere boeken geen thriller, maar een roman. Van Sarah McCoy, de auteur van ‘De Bakkersdochter’ is afgelopen week de nieuwe historische roman ‘Het gefluister van bladeren’ verschenen. Een familiegeschiedenis die zich afspeelt in het negentiende-eeuwse Kentucky. Voor moeders die in de zorg werken raadt Boekhandel Jaspers het boek ‘Met hoofd en hart’ aan. Het boek is een eerbetoon aan verpleegkundigen, patiënten en hun naasten. Het is bijzonder ontroerend en prachtig geschreven.

Speciaal voor Moederdag is de Platignum ‘love’ in de aanbieding van € 14,95 voor € 9,95. Deze pen is verkrijgbaar in rood en ivoor en heeft als mooi detail een chroom hartje onder de clip. Een bijzonder cadeau voor iedere moeder. Bij Boekhandel Jaspers graveren ze deze pen ook nog eens gratis. Zo wordt het helemaal een persoonlijk cadeau.

Naast boeken, pennen en andere cadeau ideeën heeft Jaspers ook een mooie collectie Moederdag kaarten van Paperclip Cards. Bij wijze van proef is Boekhandel Jaspers aanstaande zaterdag 12 mei tot 18.00 uur open in plaats van tot 17.00 uur. Een uur langer de tijd om een mooi Moederdag cadeau uit te kiezen!

Sloterweg 95, Badhoevedorp. Tel 020 6593382.

www.boekhandeljaspers.nl/