Mijn naam is Claudette Ramsahai; nummer 4 van de VVD-lijst

ik ben geboren in 1937 in Paramaribo, Suriname. Sinds 1965 woon ik in Slotermeer; ik kan intens genieten van de Sloterplas, mijn favoriete plek. Kijkend, starend en mijmerend, kom ik tot rust en blik vooruit op een ambitieuze toekomst in de politiek. Ik ben 42 jaar docent geweest in zowel het reguliere als het passend onderwijs. Ook heb ik jarenlange ervaring als logopedist. In de afgelopen jaren heb ik brede politieke kennis opgedaan, die ik verder wil inzetten. Als raadslid en woordvoerder jeugd en welzijn, onderwijs, zorg en WMO, participatie, heb ik mij kunnen verdiepen in al deze onderwerpen.

Claudette Ramsahai

Claudette Ramsahai

De VVD is een liberale partij. Als overtuigd liberaal, voel ik me helemaal thuis in de VVD. Iedereen moet de ruimte krijgen om zich te ontplooien en te geloven in het eigen kunnen. Ontplooiing geeft vrijheid, waarmee onderwijs de basis is voor individuele ontwikkeling. De VVD heeft een goed programma, dat daarop gebaseerd is. Je bent de architect van jouw eigen leven, maar waar nodig word je geholpen! Het zijn mijn persoonlijke speerpunten: onderwijs, ouderenzorg, WMO, jeugdzorg en participatie. De VVD zet in op werk, werk, werk, omdat juist dat zorgt voor ontplooiing. Willen we jongeren uitzicht bieden op een baan, dan is het zaak om het aantal schoolverlaters zonder startkwalificatie te verlagen, ambachtelijke vakopleidingen en creatief vakmanschap te bevorderen en ook wil ik letten op het functioneren van de voor- en vroegschoolse educatie.

Eén van mijn belangrijkste functies als bestuurscommissielid is de ogen- en orenfunctie, het zien en horen wat er in de buurten en wijken leeft. Maar u heeft ook eenzelfde functie in uw buurt en woonomgeving. Samen komen we eruit door open en intensief te communiceren. Stem daarom 19 maart op mij nummer 4 van de VVD -lijst. Wilt u in gesprek met mij, stuur dan een mail naar: claudette.ramsahai@xs4all.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.