MidzomerMokum: feestje voor Amsterdamse jongeren! 🗓

from to
Amsterdam Nieuw-West Uitgaan/uit eten Vakantietip

Wekenlang zaten we binnen. Het coronavirus had ons in de greep. En nog steeds is het oppassen geblazen. Niet leuk. Ook niet voor jongeren. Maar – en nu komt het! – Amsterdam gaat voor iedereen tot 23 jaar met Midzomer Mokum weer wat leven in de zomerse brouwerij brengen!

Trainers van Ajax geven voetbaclinics, mariniers organiseren bootcamps, en theatermakers helpen jongeren om hun eigen theaterstuk te schrijven. En dan zijn er nog honderden andere activiteiten… Via de website van midzomermokum.nl kun je je opgeven.

Van alles te doen!

In de zomervakantie van 4 juli tot en met 16 augustus in de hele stad zo ongeveer 700 culturele en sportieve activiteiten. Er zijn Zomerscholen waarmee leerlingen de opgelopen leerachterstand kunnen inhalen en extra ondersteuning krijgen. Ook in Nieuw-West is er van alles te doen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de wereld van tv, radio, muziek en reclame bij de Summer Culture Academy. Ben je gek op muziek, dans en/of theater? Dan is de Aslan Muziekschool misschien wel wat voor jou. Je leert er van capoeira tot dj en van percussie tot streetdance. Of volg je liever een filmcursus bij de Studiezalen? Ook zijn er op allerlei plekken leuke sport- en spelactiviteiten, met bekende begeleiders. En speciaal voor de meiden: een escape room gericht op zelfverdediging en teamwork, weerbaarheidstrainingen en allerlei creatieve workshops.

Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en kaders van het RIVM, zodat iedereen veilig kan deelnemen.

Meedoen?

Doe jij mee? Ga voor meer informatie en inschrijven voor activiteiten naar de website midzomermokum.nl