Midsummer Night Braderie bij GroenRijk Zwanenburg 24 juni!

11402967_1582394348694290_9046444363096357982_nOp vrijdag 24 juni aanstaande wordt het van 18.30 tot 21.30 uur een gezellige boel op het parkeerterrein van GroenRijk Zwanenburg aan de IJweg.

In samenwerking met lokale winkeliers en de verenigingen die mee hebben gedaan aan de actie van de Brug zullen we een leuke avond voor jong en oud neerzetten.

Zoals u waarschijnlijk weet heeft de muntenactie georganiseerd door “de Brug” plaatsgevonden. Hierbij sponsoren 5 plaatselijke winkeliers € 10.000 aan 10 geselecteerde verenigingen. Ze moeten het geld alleen wel zelf verdienen dus worden er allerlei acties verzonnen waarmee muntjes te verdienen zijn. Er zijn bijv. clubliederen ingezongen, foto’s gemaakt met Jan van GroenRijk, creatief bezig geweest met AH tassen, op zolders gezocht naar de eerste sporttas van Haverhals, iets liefs voor een ander gedaan voor A&A glas, vrouwen van de eigenaren gegijzeld en natuurlijk de pasjes van Koster en de Waard gezocht. U begrijpt dat iedereen reuze nieuwsgierig is wie er met de hoogste bedragen vandoor gaat voor hun vereniging!

Tijdens de braderie zullen er naast leuke kramen met zomerse artikelen door de verenigingen diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd worden. Daarnaast zal dansstudio Flex diverse optredens gaan verzorgen.

poster-zomermarkt-2016Om 19.45 uur zal er een Zwanenburgs lied ten gehore worden gebracht en daarna zal om 20.00 uur de uitreiking van de cheques aan de verenigingen zijn. Dit zal tot het laatst heel spannend worden wie het meeste op gaat halen want er zijn nog grote bedragen weg te geven.

Kom allemaal vrijdag uw vereniging aanmoedigen of lekker even gezellig over de braderie lopen. Er is ook een mogelijk om een drankje te kopen of iets te eten.

In verband met de beperkte parkeerplaatsen willen wij iedereen vragen waar mogelijk op de fiets of met de benenwagen te komen.

Heel graag tot vrijdag!!!