Metamorfose Toko Bandung

Toko Bandung Amsterdam, wie kent het niet? Als een van de eerste toko’s in Nederland met een zeer uitgebreid assortiment voor de Aziatische keuken, hebben menig generaties hun boodschappen van Oosterse producten hier gekocht.

Metamorfose Toko Bandung

Metamorfose Toko Bandung

In deze huidige tijd, is Azië een populaire vakantiebestemming. Het verlangen om te kunnen blijven genieten van de cultuur en heerlijke gerechten van de oosterse keuken is vaak aanwezig wanneer men weer thuis is. Een van de belangrijkste aspecten van de Indonesische cultuur bestaat uit gezelligheid en persoonlijk contact tijdens het bereiden en nuttigen van een verantwoorde maaltijd. Voor zowel ouderen als gezinnen is het bereiden en nuttigen van zo een maaltijd, onder andere door een hoge werkdruk en druk gezinsleven niet altijd makkelijk.

Peter en Sieta, de eigenaren van Toko Bandung, erkennen het belang van goede voeding. Gebalanceerde voeding, met verse groenten, kruiden en specerijen helpt het lichaam om het leven op een gezonde en energieke manier aan te kunnen. Peter en Sieta zien een toenemende vraag naar plekken waar je gezellig kunt zitten eten om een lunch of tussendoortje te nuttigen, bijvoorbeeld voor of na het boodschappen doen. Daarnaast willen zij graag tegemoetkomen aan de sociale behoefte in de buurt. Na ruim 50 jaar, en meegaand met deze huidige trend hebben zij dit concept nu gerealiseerd.

In haar vakantieperiode, heeft Toko Bandung een metamorfose ondergaan.

Door een efficiëntere inrichting is de winkel nu uitgebreid met een eetgedeelte. Naast het gehele vertrouwde winkel-assortiment voor al uw Oosterse producten, kan jong en oud nu ook terecht voor een hapje en een drankje. Het verlangen naar de cultuur en gerechten van Azië, kunt u nu elke dag stillen met behulp van de heerlijke zelfbereide, authentieke en gebalanceerde gerechten en snacks van Toko Bandung.

Met haar vriendelijke en enthousiaste personeel en in een mooie entourage, zult u zich zeker welkom voelen!

www.tokobandung.nl/

[codepeople-post-map]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.