Met Vuurwerkworld knallend het jaar uit

Koop en maak kans op een Vespa LX”

Zwanenburg. “Knallend het jaar uit? Dan is onze boodschap simpel. Koop je vuurwerk bij Vuurwerkworld. Bij besteding van 50 euro of meer krijg je een lot. En daarmee maak je kans op een fantastische prijs. Wat dat is? Een scooter, Vespa XL. In januari wordt de winnaar bekend.”

siteKoopmans-vuurwerkFrank Koopmans en Hans Peter Reijnen, respectievelijk van Drukkerij Koopmans en Marskramer/Intertoys, zetten zich al jaren gezamenlijk in voor de verkoop van vuurwerk. “We doen dat aan de Dennenlaan 58, direct naast Marskramer/Intertoys. Onze fans weten dat al lang, maar voor wie dat nog niet weet vertellen we het graag nog maar eens. Top vuurwerk voor knallende prijzen, dat vind je bij ons. En bij een voorbestelling vanaf 30 euro geldt: je krijgt van ons extra vuurwerk gratis!”
Frank en Hans knallen niet alleen met vuurwerkprijzen, ze komen ook dit jaar weer met een daverende actie. Zoals hierboven al gezegd: wie voor meer dan 50 euro besteedt, krijgt een lot. En daarmee dingt hij of zij mee naar een schitterende hoofdprijs. “Een scooter. Merk en type Vespa XL”, aldus Frank. “Winkelwaarde zo rond de 3200 euro. Dat is toch de moeite van het winnen wel waard, dachten we. Vorig jaar hadden we als prijzen een paar I-Pad mini’s en I-Phones 5. Dit jaar willen stunten met deze Vespa. We trekken het winnende lot in januari. Dat is, na de decemberperiode, altijd een beetje saaie maand. En die krikken op deze manier een beetje op. Een scooter winnen bij de start van een nieuw jaar is een leuke opsteker.”

Ook via website

Behalve bij het verkooppunt aan de Dennenlaan 58, kan het vuurwerk van Vuurwerkworld besteld worden via internet. “Onze website, www.vuurwerkworld.nl is duidelijk en overzichtelijk. De officiële verkoopdagen zijn dit jaar op 28, 30 en 31 december. Je kunt alles online (voor)bestellen en ophalen in de winkel. Ja, ook tijdens de verkoop/afhaaldagen. We hebben een extra opslag voor flink wat kilo’s. Daardoor kunnen we beloven dat we alles vlot kunnen afwerken. Lang rijen bij het ophalen? Nee hoor, daar is dit jaar geen sprake van.”

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.