Met GroenLinks op de fiets naar de Tuinen van West

De Tuinen van West staan volop in de belangstelling. Geen wonder. Het bruist er. Ondernemers zetten aan de rand van de stad nieuwe landbouwbedrijven op en openen hun deuren voor de stedeling. Natuurontwikkeling krijgt er een kans en er valt ook recreatief veel te genieten.

GroenLinks vindt dit mooie ontwikkelingen en neemt u graag mee om het gebied te ontdekken. Onder bezielende leiding van Bert Stamkot, duo lid van GroenLinks in de Bestuurscommissie, gaan we zaterdagmiddag 13 juni op de fiets op stap.

We beginnen in Osdorp, gaan langs bij Natuurpark Vrije Geer en gaan dan de Tuinen in. Daar bezoeken we onder andere de ecologische boerderij De Boterbloem, het Bijenpark en de Fruittuin van West (nog voor de officiële opening!). We krijgen er een toelichting en kunnen uiteraard producten kopen. Fietstassen dus mee! Uiteraard rusten we onderweg wel een keer uit op een terrasje of zo.

We verzamelen zaterdag 13 juni 2015 om 13.00 uur in de Stadsboerderij Osdorp, Botteskerksingel 30B, vlakbij de Baden Powellweg. We stellen ons voor om tegen 17.00 uur af te sluiten bij het Rijk van de Keizer. Als u mee wilt fietsen, kunt u mailen naar nieuw-west@groenlinks.nl. Maar u kunt ook spontaan aansluiten. We gaan ervan uit dat ieder een eigen fiets bij zich heeft.