Mega Kermis voor KiKa

Vanaf woensdag 19 juni tot en met zondag 23 juni is er een Mega Kermis voor KiKa aan de Anderlechtlaan in Amsterdam Nieuw Sloten. Deze kermis is een initiatief van Kermis Plaza en volledig ter gelegenheid van het KiKa Kinderfonds. Deze kermis is de goedkoopste van Nederland.

Als organisator van kermissen in o.a. Amsterdam staat Frans Stuy toch vooral bekend om zijn betrokkenheid met de sociaal zwakkeren in onze samenleving. Zijn kansenjongerenprojecten, losgelaten op zijn eigen evenementen hebben verrassende resultaten opgeleverd. Vandaar dit nieuwe project voor Kika Kinderfonds.

Een reeks telefoontjes plegen en met een aantal mensen “de koppen bij elkaar steken” resulteerde in een lumineus idee. In samenwerking met o.a. KiKa (het kinder kankerfonds) en Stadsdeel Nieuw-West zal van 19 t/m 23 juni een kermis worden gehouden waarvan een deel van de inkomsten zullen worden afgedragen aan KiKa. De kermis zal komen te staan bij Sportpark Sloten aan de Anderlechtlaan te Amsterdam. In een speciale KiKa tent die ernaast opgebouwd zal worden zullen op 22 en 23 juni een keur aan topartiesten acte de présence geven. Wat te denken van namen als Mick Harren, Quincy, 2-Force en de wereldwijd bekende soul zanger Ronnie Canada, om er maar eens een paar te noemen. Ook een aantal bekende dj’s zullen hun kunsten vertonen. De officiële opening van deze tent zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni om 14.00 uur en worden verricht door stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud. De entree is gratis maar een (kleine) donatie wordt zeer gewaardeerd. De kinderen zullen u er dankbaar voor zijn want de opbrengst zal geheel ten goede komen aan KiKa.

Gratis optredens van bekende artiesten

De feesttent, artiesten en horeca worden verzorgd door Mobiel Café Robbies. Het beloofd een waar spektakel te worden!

Wanneer?

Het mobiele café is dagelijks geopend van 13:00 tot 23:00 uur.

De optredens van artiesten vinden plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni van 14:00 tot 22:00 uur.

Exacte tijden van de optredens zijn op dit moment nog niet bekend en worden mogelijk later nog bekend

De kermis zal een geheel nieuwe formule hanteren waarbij zeer sympathieke ritprijzen zullen gelden. Verder zal er woensdag een eurodag en vrijdag familiedag worden gehouden, op deze dagen geniet je nóg voordeliger van de kermis. Uiteraard zullen ook de kermisexploitanten hun hart laten spreken. Zij zullen eveneens een financiële bijdrage leveren. Verder valt er een speciale KiKa beer te winnen. Voor elke gewonnen beer zal een percentage van de inkomsten aan dit goede doel worden afgestaan.

Kom ook kermisvieren op het parkeerterrein bij Sportpark Sloten en laat uw hart spreken in de speciale KiKa tent. Geef gul!

Kijk ook op www.kermisplaza.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.