Meervaart: agenda 28 januari t/m 04 februari

www.meervaart.nl | 020-4107777 | de Meervaart | Meer en Vaart 300 | 1068 LE Amsterdam


Lenette van Dongen | Roedel

do 29 januari 20:15 uur rode zaal € 23,00 cabaret
“Lenette van Dongen pakt met grappen en rake nostalgie het publiek in”, schreef het AD in een vier sterrenrecensie. Hoe geef je leiding aan de lastigste persoon in de wereld, namelijk jezelf? Hoe ga je om met verlangens en gevoelens, eenzaamheid, dromen en jaloezie? Hou je jezelf groot, of omarm je de onverschilligheid? ‘Roedel’ is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen.

Meervaart wk0515

Foto: Alek Bruessing, vormgeving Joost van Grinsven

Nathalie Baartman | Louter (try-out)
do 29 januari 20:30 uur blauwe zaal € 10,00 cabaret
De Volkskrant prijst Nathalie’s “volkomen authentiek en uniek geluid”. Ze ramt op het traporgel en buldert haar zaligheid de zaal in. Het gaat over hem, over haar, over jou. Over alles wat ons verbrokkelt en weer bindt. “Waren we maar zo simpel als de gevlekte akkerslak. Had een boel gedoe gescheeld.”

De verleiding van een moordvrouw | Sanne Vogel/Nienke Römer e.a.
vr 30 januari 20:15 uur rode zaal € 25,00 toneel
In deze duivels geestige komedie draait het om Nicky, Deborah en Molly die al jaren veel van hun echtgenoten tolereren. Als de mannen zichzelf per ongeluk insluiten in de vrieskast moeten de vrouwen een macabere beslissing nemen. Zie www.meervaart.nl voor meer info over deze bijzondere Ladies Night.

I Speak: Spoken word avond | Meervaart Studio Comedy Café
vr 30 januari 20:30 uur black room € 6,50 literair
Tijdens de onvergetelijke avonden ‘I Speak‘ delen verteltalenten hun gevoelens, emoties en humor. Line up: Heaven Yobo Ghebremicheal, Anna de Waard, Yorel Cairo, Eva Skeete MC Leed, Montana Ho-Tham-Kouie, Afua Kimberly, Jones Poet, Tania Christina. Hosted by: Yahmani Blackman & Melanin Kris. Special Guest: Paa Kofi.

Jan J. Pieterse, Gerard van Maasakkers e.a. | Club Sandwich Brabant
za 31 januari 20:15 uur blauwe zaal € 20,00 cabaret
Maak u op voor een bourgondische avond vol Brabantse ingrediënten. De zinnenprikkelende woordenstroom van taalkunstenaar Frank van Pamelen, de hilarisch gekruide grappen van rascomédienne Karin Bruers en de overheerlijke liedjes van de zoetgevooisde zanger Gerard van Maasakkers.

februari       

The original USA Gospel Singers | Oh happy day
wo 04 februari 20:15 uur rode zaal € 30,00 show

De zangers en zangeressen van deze energieke Afro-Amerikaanse groep brengen samen met een geweldige liveband een uitgebreide show met gospelklassiekers als ‘Hail Mary’, ‘I Will Sing Hallelujah’ en ‘Oh Happy Day’. Ze laten u voelen wat gospel zo bijzonder maakt: emotie, geloof en pure levensvreugde.