Meer halen uit uw Stadspas

Bent u in het bezit van een Stadspas? Maakt u er gebruik van? Haalt u er uit wat er in zit?

Wendy Hekman, gecertificeerd gezondheidsambassadeur in Osdorp, is er van overtuigd dat veel mensen de Stadspas niet optimaal gebruiken. Daarom heeft zij een inloopspreekuur Stadspas in het leven geroepen, dat zij elke laatste donderdag van de maand (uitgezonderd december en januari) van 12.00 tot 14.00 uur houdt in Huis van de Wijk De Aker, Noorderakerweg 2. De Stadspas biedt veel voordeel voor mensen met een laag inkomen en voor 65-plussers.

Wendy is ervaringsdeskundige. Ook zij maakte te weinig gebruik van de Stadspas, tot een Stadspasambassadeur haar uitleg gaf over alle mogelijkheden. Daardoor is ze er zelf veel meer gebruik van gaan maken. Op geheel vrijwillige basis geeft ze nu zelf als Stadspasambassadeur tips en advies over de uitgebreide keuze die er is. Bijvoorbeeld ook over goedkoop sporten voor kinderen, of over voordelig reizen met de groengrijsbus.

Tijdens haar spreekuur stelt ze bezoekers op hun gemak, en maakt duidelijk dat het gebruik van de Stadspas heel gewoon is. Het is gewoon slim om er veel gebruik van te maken.

Een afspraak maken hoeft niet. Kom gewoon langs tijdens het inloopspreekuur!