Meer dan 2.500 overhemden in je broekzak: de overhemden app

Overhemden.com heeft begin dit jaar als eerste niche winkel  een overhemden app gelanceerd. De app geeft toegang tot meer dan 2.500 verschillende overhemden van nationale en internationale merken. Hiermee wordt een belangrijke drempel weggenomen voor het online winkelen op mobiel.

“De wereld van herenmode en mooi overhemden kopen verschuift langzaam naar online en apps. Wij bieden een zo goed mogelijke en zo persoonlijke mogelijke ervaring op dit nieuwe medium”, aldus Sean Heukels, oprichter van overhemden.com. “Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor écht persoonlijk advies, de app zit tenslotte op je telefoon”.

Mobile Friendly Shoppen

De app is volledig ingericht op de wensen van de mobiele gebruiker. Het ontwerp is daarom zo schoon mogelijk gehouden. De app navigeert met een paar knoppen die bovendien groot genoeg zijn voor nieuwe senior shoppers.

De overhemden worden in hoge resolutie getoond. En de kenmerken van het product zijn gemakkelijk te vinden. Verder onthoudt de app persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens. Tot slot is het eenvoudig om in het platform af te rekenen met alle bekende betaalmethoden. “We zijn zelfs al klaar voor Apple Pay en Google Wallet dat nog in Nederland moeten worden gelanceerd”, winkelen en afrekenen met één druk op de knop op basis van vingerafdruk technieken.”

De app is te downloaden in de iOS Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie op overhemden.com/apps.

Over Overhemden.com

Overhemden.com is een winkel waar consumenten en bedrijven herenkleding en met name overhemden van allerlei nationale en internationale merken vinden. Het is de missie van Overhemden.com om mooie en exclusieve merken overhemden makkelijk toegankelijk te maken met een hoge graad aan persoonlijke service. Dit doen zij online met een webshop en een eigen app voor iOS en Android, en offline in de Heerenzaak te Amsterdam. Lees meer https://overhemden.com

 

Overhemden.com

Maasstraat 89

1078 HG Amsterdam

Tel.: 020 2331695

online: overhemden.com of info@overhemden.com