Medewerkers verrassen jubilaris Kees Nieuwendijk 25 jaar bij Renault Nieuwendijk

LijndenMeestal weet Kees Nieuwendijk precies wat er gebeurt in zijn bedrijf. Toch moest hij eind vorige week de touwtjes even uit handen geven. Vrijdagmiddag wachtten collega’s, familieleden en mensen van Renault Nederland hem op om te proosten op zijn 25-jarig jubileum bij Autobedrijf Nieuwendijk. Blij verrast en een tikje ontroerd nam Kees de felicitaties in ontvangst.

Kees Nieuwendijk 25 jaar bij Renault Nieuwendijk

Op 1 februari 1992 ging Kees als 27-jarige aan het werk bij zijn vader in de zaak. Vijf jaar later werd hij eerder dan gepland directeur en eigenaar toen Kees Nieuwendijk sr. na een kort ziekbed kwam te overlijden. Hij bleek een ondernemer pur sang en zette het bedrijf, samen met broer Sjaak, succesvol voort. Autobedrijf Nieuwendijk telt inmiddels zes vestigingen, is dealer van drie merken (Renault, Nissan, Dacia) en  behoort al jarenlang tot de best presterende Renaultdealers van Nederland.

Elke dag met plezier naar het werk
De medewerkers van Nieuwendijk lieten het jubileum van hun directeur niet onopgemerkt voorbij gaan. Woensdag werden Kees en zijn gezin getrakteerd op een feestelijk ontbijt, donderdag waren en mooie woorden, een cadeau en bloemen en er was dus de surpriseborrel op vrijdagmiddag.
Na alle loftuitingen en cadeaus sprak Kees een kort dankwoord uit. Hij benadrukte dat hij al die 25 jaar elke dag met veel plezier naar zijn werk gaat. Waarom hij zo gelukkig is met zijn werk? “Dat zit ’m vooral in de mensen met wie we het doen. Veel van hen werken al lang bij ons waardoor we elkaar goed kennen, volledig vertrouwen en optimaal kunnen samenwerken. Het voelt als één grote familie! Ook nieuwe mensen voelen zich snel bij ons thuis en met veel van onze klanten hebben we een sterke band omdat zij al jaren bij ons komen.”
Mooi zo’n tevreden en enthousiast mens. Met hem aan het roer is Autobedrijf Nieuwendijk verzekerd van een mooie toekomst!