Medewerkers ABN AMRO verrassen eenzame ouderen met Lente actie

Op donderdagmiddag 29 maart gaan ruim 300 medewerkers van ABN AMRO op bezoek bij eenzame ouderen in Amsterdam. ABN AMRO Foundation wil ouderen die zelden of nooit bezoek krijgen zo een hart onder de riem steken in de aanloop naar Pasen.

In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, het Leger des Heils en Cordaan, zijn met veel zorg 300 adressen uitgekozen. Medewerkers van de bank brengen een leuke hanging basket en paaseitjes mee en nemen bovendien echt de tijd om een praatje te maken. ABN AMRO vindt het belangrijk om mensen die om wat voor reden dan ook eenzaam zijn, te helpen. Het rondbrengen van hanging baskets is een vervolg op de ‘Kerstengel’ actie die de bank afgelopen december voor de zevende keer organiseerde. Medewerkers brachten toen kerstbomen naar eenzame ouderen.

ABN AMRO Foundation
ABN AMRO toont haar maatschappelijke betrokkenheid door in de lokale samenleving actief een bijdrage te leveren. Door de inzet van mensen, van kennis en van handen. ABN AMRO Foundation heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd met medewerkervrijwilligerswerk. In Nederland behoort ABN AMRO Foundation tot de koplopers binnen dit vakgebied. Mensen zetten zich in voor mensen, dat is de rode draad. ABN AMRO medewerkers die zich vrijwillig en enthousiast inzetten in de samenleving voor andere mensen.

  1 comment for “Medewerkers ABN AMRO verrassen eenzame ouderen met Lente actie

  1. 31/03/2012 at 10:05

    Ben benieuwd of die medewerkers ook ouderen in hun eigen omgeving bezoeken, of dat die bezocht worden door medewerkers van andere bedrijven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.